Wednesday, March 17, 2010

Black Pepper Chicken Roasted
Harga RM30 - RM35 seekor..



Berat ayam sekitar 1.3kg - 1.8kg

Sila lengkap butiran seperti dibawah dan emailkan kepada dns.delights@yahoo.com / akid.madhi@gmail.com atau terus hubungi / SMS / Whatsapp = 012 3654 564

Nama:
Alamat :
No Telefon (Rumah) :
No Telefon Bimbit :

Tempahan : ….. ( Bil. Ekor )
Tarikh Penghantaran :
Masa Penghantaran :

Bayar : Ahmad Madhi Mohd Saad
( Maybank = 1621 4296 0563 / CIMB = 1228 0017 6465 23 )
Jenis Pembayar : Cash ( Maybank2u / Cimbclicks / Cash deposit )
Jumlah bayaran RM ………..
(sila sertakan resit pembayaran)

Charge Penghantaran :
Penghantaran PERCUMA di sekitar Hulu Langat.
Putrajaya / Cyberjaya : RM 5
Bangi / Kajang : RM 5
Cheras / Ampang : RM 5

**Penghantaran adalah PERCUMA jika tempahan lebih dari 8 ekor!








========================================================

NOT AVAILABLE FOR NOW...!!

1/4 Chicken + Fries/Fruits + Coleslaw + Sauce 
ONLY RM12/set*


*Minimum order 8 set.
Please place your order 1 day early.

7 comments:

  1. nanti aku tempah..sedap2.. antar kt sunway leh ke madhi?xde pon dlm list tu...

    ReplyDelete
  2. tak ada masalah kalau nak hantar ke sana...
    so far, aku terima tempahan dari klang, P.D, Shah Alam, Hulu Langat, Cheras, Putrajaya, Bangi, kajang, Cyberjaya....
    Apa just call aku....

    ReplyDelete
  3. madi, ampang cmne? smp tak? green monster tu dlm 10min je leh smp ampang da, ye tak? hehe..

    -pedot-

    ReplyDelete
  4. hehehe...Pedot..!
    kalau dapat order lebih utk sebelah ampang mmg aku hantar...! no problem punya..!

    ReplyDelete
  5. Business akan diperkembangkan lagi...!!
    Insya'Allah

    ReplyDelete